Ladataan

FAQ

Mitä kaikkia kuvauksia teet?

Teen lifestyle kuvauksia: häitä, kihlajaiskuvauksia, perhekuvauksia, valmistujaiskuvauksia, …

Lisäksi teen yrityksille kuvauksia, joista erityisesti editorial-tyyppiset, brändien tarinaa vahvistavat kuvaukset on suosikkejani. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy erilaisiin projekteihin!

Teetkö kuvauksia Jyväskylän ulkopuolella? 

Jep, varsinkin pidempiä hääkuvauksia teen ympäri Suomea ja miksei ulkomaillakin.

Only in Finnish?

Nope. I’ve done lots of shoots in English and I’m happy to do that anytime. Please, don’t hesitate to contact me and I’lle give you all the info in English.

Minkälaisia kuvauspaketteja tarjoat hääkuvauksiin?

Teen nykyään pääasiassa 8, 10 ja 12 tunnin hääkuvauksia, mutta kysy ihmeessä tarjousta jos toiveissa lyhyempi tai pidempi kuvaus.

Hinta 8-12 tunnin hääkuvaukselle Jyväskylässä?

Loput 2018 vuoden häät: 8h: 1675€.  10h: 1760€.  12h: 1980€  (Sis. Alv 24%)

Hinta 8-12 tunnin hääkuvaukselle Helsingissä?

Loput 2018 vuoden häät: 8h: 1860€.  10h: 1996€.  12h: 2260€  (Sis. Alv 24%)

Mitä hääkuvaus paketteihin kuuluu? 

12 tunnin pakettiin kuuluu suunnittelupalaveri ennen häitä ja vihkimispäivänä kuvausta kaksitoista tuntia (12h) sovitusta kellonajasta eteenpäin. Asiakas saa vähintään 500kpl valmiiksi käsiteltyä kuvaa sähköisessä muodossa toimitettuina ja täysillä teettämisoikeuksilla. Kaikista kuvista sekä värillinen että mustavalkoinen versio. Lisäksi asiakas saa hääkuvista tehdyn slideshown. Alv 24%, kaikki mahdolliset matkakulut ja salasanalla suojattu nettigalleria kuvista sisältyy myös hintaan

10 tunnin pakettiin kuuluu kaikki samat jutut kuin 12h pakettiin muuten, paitsi kuvausaika on kymmenen tuntia (10h) sovitusta kellonajasta eteenpäin ja toimitettavia kuvia on luonnollisesti hieman vähemmän (vähintään 450 kpl).

8 tunnin pakettiin kuuluu myös kaikki samat jutut kuin 12h pakettiin muuten, paitsi kuvausaika on kahdeksan tuntia (8h) sovitusta kellonajasta eteenpäin, slideshow jää pois ja toimitettavia kuvia on luonnollisesti hieman vähemmän (vähintään 400 kpl).

Toimitatko tietyn määrän potretteja hääkuvauksista? 

Toimitan ihan yleisesti kaikki kuvat häistä mistä ajattelen, että olisi iloa hääparille. Potretteihin voidaan käyttää ihan hääparin toivoma aika ja siitä riippuu miten laaja setti potretteja tulee.

Voiko kuvauksia maksaa osissa?

Kyllä, 1-4 erässä.

Saako meistä hyviä kuvia, kun emme ole tottuneet olemaan kameran edessä?  

Varmaan 99% asiakkaistani ei ole juurikaan tottunut olemaan kameran edessä, joten ei huolta. Tilanteeseen tottuu nopeasti ja yleensä saan juuri siitä positiivista palautetta, että kuvaukseni ovat olleet tosi rentoja, vaikka etukäteen on jännittänyt.

Oletko kuvannut pitkään? 

Kuvasin ensimmäiset häät vuonna 2012. Nyt takana on yli sadat häät.

Oletko opiskellut valokuvausta? 

Muutaman tutkinnon verran: kuvankäsittelyn perustutkinto ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto.

Ystävämme häissä kuvaaja pyöri koko päivän tapahtumien keskipisteenä. Voiko päivästä saada hyvät kuvat vähän matalammallakin profiililla? 

Toki. Mulle on aina ollut tosi tärkeätä koittaa pysytellä mahdollisimman näkymättömänä, mikä auttaa myös saamaan kuviin dokumentaristisen ja aidon fiiliksen. Jengi ei ehdi jähmettyä kun eivät huomaa, että heitä kuvataan :))